Kaliteli Eğitime Ulaşmak Artık Daha Kolay!

Netkent Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi olarak, kaliteli eğitimi daha kolay ulaşılır kılmak için ekonomik destek kampanyası başlatıyoruz. Temel hedefimiz olan öğrencilerimize en üst akademik kalite ve seviyede eğitim vererek hem kişisel gelişimlerini hem de mesleki donanımlarını eksiksiz sağlama yolunda ilerlerken, içerisinde bulunduğumuz çetin günlerde eğitimimizi daha ulaşılabilir kılmak adına üniversitemiz mütevelli heyetince alınan karar doğrultusunda eğitim ücretlerimizi sabitliyoruz.

30 Haziran 2021 tarihine kadar yeni kayıt olacak Hukuk ve Mühendislik Fakülteleri öğrencilerimize lisans eğitimleri boyunca ücret artışı olmadan, 2021 Bahar Dönemi ücretleri ile eğitimlerini tamamlama fırsatı sunuyoruz! 100’er öğrencilik kontenjan ile sınırlı olan bu kampanyadan faydalanmak için acele edin!

Öğrenim Ücretleri” hakkında bilgi almak için tıklayınız

Online Kayıt” olmak için tıklayınız