Güz Dönemi Kayıtları Devam Ediyor

Netkent Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi 2021 – 2022 Güz Dönemi lisans ve yüksek lisans programları öğrenci kayıtları devam ediyor. Kaliteli ve ulaşılabilir eğitim vizyonu ile 21. Yüzyıl gerçekleri temel alınarak hazırlanan Yazılım Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Bilişim Sistemleri Mühendisliği lisans programları, Hukuk Lisans ve Yüksek Lisans programları ile İşletme Yüksek Lisans (MBA) programına yönelik kayıtlar Temmuz ayına özel ödeme imkânları ile devam ediyor.

Alanının en önde gelen isimlerinden oluşan akademik kadro tarafından verilen ve çağın gerektirdiği niteliklere yönelik hazırlanan programlar ve kayıt koşulları ile ilgili detaylı bilgiyi aşağıdaki linklerden edinebilirsiniz:

Akademik Kadro” hakkında bilgi almak için tıklayınız

Fakülte ve Bölümler” hakkında bilgi almak için tıklayınız

Öğrenim Ücretleri” hakkında bilgi almak için tıklayınız

Online Kayıt” olmak için tıklayınız