NET TERCİH LİSANS EĞİTİMİ BURSU

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonucunda örgün, açık veya uzaktan eğitim yöntemleri ile eğitim veren bir Yüksek Öğretim Kurumuna yerleşen öğrencilere, Üniversitemizin aşağıda yer alan Lisans Bölümlerine 2. Üniversite kapsamında kayıt olmaları halinde, 4 yıllık lisans eğitimleri için,

- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler lisans programında eşit ağırlık puan tipi sıralamasında ilk 400.000’e giren öğrencilere %35,
- Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği lisans programı için sayısal puan tipi sıralamasında ilk 200.000’e giren öğrencilere %35,

-Hukuk Fakültesi Hukuk lisans programı için eşit ağırlık puan tipi sıralamasında ilk 125.000’e giren öğrencilere %35NET TERCİH LİSANS BURS PROGRAMI” uygulanacaktır.

ü Net Tercih Lisans Burs Programı kapsamında eğitimlerine başlayan öğrencilerin bursları 4 yıllık eğitim hayatları sürecinde devam edecektir. Lisans mezuniyetleri sonrası talepleri halinde yine en az aynı burs oranına sahip olarak Netkent Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi Yüksek Lisans programlarında Yüksek Lisans eğitimi alma hakkına sahip olacaklardır.

ü   Net Tercih Lisans Bursu kapsamındaki eğitimlerin dili Türkçe'dir.

ü Net Tercih Lisans Bursu kapsamında kabul edilerek kayıtları yapılan öğrencilerin fakülte değiştirme hakları bulunmaz.

ü Net Tercih Lisans Bursu kapsamındaki alınan burs oranları Üniversitenin halen uyguladığı diğer burslar ile birleştirilemez.

Kayıt için gerekli olan belgeler:
Sınav sonuç belgesi,
Öğrenci belgesi veya kayıt belgesi,
1 adet resim,
İkametgah,
Nüfus cüzdanı fotokopisi.

Net Tercih Lisans Eğitimi Bursu'ndan yararlanarak kayıt yaptırmak isteyen öğrenci adayları, whatsapp iletişim hattı, telefon veya e-posta aracılığıyla üniversitemiz öğrenci işlerine başvuru yapmalıdır.
Telefon:
E-Posta: