Online MBA Programında Final Sınavları Tamamlandı

Netkent Online MBA Programı ilk Final Sınavları 26 Eylül 2020 tarihinde 4 kıtada 11 farklı ülkeden öğrencilerimizin katılımıyla başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Netkent Online MBA Programı, küresel vizyona sahip yöneticiler olma yolunda geleceğine önemli bir yatırım yapacak öğrencilerimiz için oluşturulmuştur.

Farklı disiplinlerden gelen öğrencilerimiz Bahar 2019-2020 Akademik Dönemi itibariyle dijital çağ profesyonelleri için tasarlanmış özel bir lisansüstü programında eğitim almışlardır.

Netkent Online MBA programı öğrencileri, tercih ettikleri uzmanlık alanlarında farklılaşma stratejisine odaklanırken; liderlik, yenilikçilik ve teknoloji kavramlarını sadece kişisel kariyer gelişimlerine değil, aynı zamanda bulundukları topluma da  başarıyla yansıtmaktadır.

Ön Başvuru için Tıkla

Kayıt için Tıkla