Temel Restaurant İşletmeciliği Sertifika Programı Dersleri Başladı!

Türkiye'nin gastronomi alanında en köklü sivil toplum kuruluşu olan Mutfak Dostları Derneği ile ilk online Türk üniversitesi Netkent Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi’nin iş birliği ile hayata geçirilen Temel Restaurant İşletmeciliği Sertifika Programı’nın ilk iki eğitimi tamamlandı.

Programın ilk dersi “Fizibilitenin Hazırlanması ve Bütçe/Faaliyet Raporu Oluşturmak” Yönetim Danışmanı Servet Aydın tarafından, ikinci dersi “Yer Seçimi ve Konsept” İsabey Executive Chef’i Aylin Yazıcıoğlu tarafından verildi.

Teorik bilgilerin sektörün içerisinden deneyimlerle birleştirilerek, interaktif modelde işlendiği derslerin üçüncüsü olan “Kurumsal Kimlik ve Markalaşma”, 21 Nisan 2021 Çarşamba günü saat 19:00 – 22:00 arasında Nisan Marka Yönetimi kurucusu Esin Sungur tarafından verilecek.